Her på Namlat er det litt av hvert å ta seg til. Rensing av egenprodusert ris, og en grønnsakshage som er full av godsaker. Det kan det bli jus av, helt naturlig. Ellers så har vi feiret nyttårsaften, stille å rolig i år. Det er sørgetid enda etter at de mistet sin kjære konge i høst. Tenk at 70 milioner mennesker respekterer dette lovforbudet å sende opp raketter, helt utrulig. Vi har et kinesisk tempel i nærheten, de måtte nå sende på noen bomber kl 24:00, ellers stille.
Julestue vår
Her blir det kål snart
Og bladsalat
Tomatene er på gang
Og masse salat som er god til woking
Mye god grønnsaker her.
Det dyrkes ris på samme området fra mai til oktober, november.
Den må behandles med denne maskinen.....
....og renses ekstra
Noe dyrket her og noe kjøpt....
.....det blir det jus av....
Snadder
Sandra sørger for litt flamme når vi ikke har raketter
Venter spent på maten, den ble bra.
Hadde en trivelig kveld, og nå er vi kommet inn i nyåret, 2017
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar