søndag 1. januar 2017

Nyttårsfeiring og hverdagsliv på Namlat


Her på Namlat er det litt av hvert å ta seg til. Rensing av egenprodusert ris, og en grønnsakshage som er full av godsaker. Det kan det bli jus av, helt naturlig. Ellers så har vi feiret nyttårsaften, stille å rolig i år. Det er sørgetid enda etter at de mistet sin kjære konge i høst. Tenk at 70 milioner mennesker respekterer dette lovforbudet å sende opp raketter, helt utrulig. Vi har et kinesisk tempel i nærheten, de måtte nå sende på noen bomber kl 24:00, ellers stille.

                                                   Julestue vår
                    Her blir det kål snart

                                                   Og bladsalat
                                           Tomatene er på gang
                                   Og masse salat som er god til woking
                                               Mye god grønnsaker her.
                                   Det dyrkes ris på samme området fra mai til oktober, november.
                                         Den må behandles med denne maskinen.....
                                                     ....og renses ekstra


                                           Noe dyrket her og noe kjøpt....
                                          .....det blir det jus av....
          Skikkelig grønn vitaminbombe
                        Da har vi gjort klart til kveldens feiring av det nye året, bål og grill
                                                  Snadder

                                     Sandra sørger for litt flamme når vi ikke har raketter


                                       Venter spent på maten, den ble bra.
                     Hadde en trivelig kveld, og nå er vi kommet inn i nyåret, 2017
                     Julestjerner
                                                Kveldsbilde av huset vårt

                                       Takk for at du stakk innom, vi sees snart





















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar