tirsdag 12. november 2013

Juleforberedelser.



Litt tidlig juleforberedelser i år. Vi reiser jo til Thailand og Namlat i julen. Men det er en del ting som er tradisjon. Der i blant steking av leverpostei. Den kan jo lages og fryses, Like god i lag tid. Litt vanskelig å komme i gang sånn i november, men i dag kom det litt snø og noen kuldegrader, da er det greit.




Litt julestemning
Det meste av ingrediensene på plass..
... da er det bare å male og blande...
....å steke
Ferdig, ser lekker ut
Noen bokser til fam. dy på Høgsetgrenda

Så dagens høydare, nystekt leverpostei, flatbrød og rødvin.
Aldeles fortreffelig. 
Kanskje det er denne karen vi reiser med til Namlat?
 
 
Ha en fin dag.

3 kommentarer:

  1. Send med nissen noe leverpostei så får vi håpe han flyr over Namlat

    SvarSlett
  2. Nam, nam! Hjemmelaga leverpostei er godt! Du er driftig! :-)

    SvarSlett
  3. Åh det var vel ikke igår jeg spiste hjemmelaget leverpostei! Nei årevis siden
    Ja men det er da bra med fine tradisjoner! Bra du finns å bevarer de!

    SvarSlett